miercuri, 29 septembrie 2021

REALIZARE SUPORT DE CURS PENTRU MULTIPLICAREA REZULTATELOR

În luna august 2021 a fost finalizat suportul de curs pe care cei trei formatori îl vor utiliza în cadrul webinarelor organizate cu beneficiari indirecți ai proiectului, profesori din școli cu populație rromă, în decursul anului școlar 2021-2022. Această colecție de activități și metode ludice vor sprijini profesorii în aplicarea lor la clasă ca urmare a participării la webinar.

"Am propus lectorilor cunoștințe despre metode non-formale de învățare și de relaționare, cunoștințe despre metode de învățare prin joc, prin care elevii pot asimila termeni lexicali noi, dar și noțiuni de teorie literară, în baza unor principii ludice, coroborate cu dramatizarea, lectura expresivă, dansul, muzica, competiția. La acestea, se adaugă cunoștințe despre metode de lucru prin cooperare, prin care elevii pot reține categorii noi lexicale, dar și orice noțiune teoretică nouă, indiferent de disciplină." (prof. Alina Pistol - autor)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

REALIZARE SUPORT DE CURS PENTRU MULTIPLICAREA REZULTATELOR

În luna august 2021 a fost finalizat suportul de curs pe care cei trei formatori îl vor utiliza în cadrul webinarelor organizate cu benefici...